Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Maitoauton pyörät pyörivät joulunakin
Tilaajalle
|
Tutkimus: Soiden ennallistaminen saattaa vapauttaa turpeeseen sitoutuneita raskasmetalleja
Catering-ala
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Otin riskin ja tilasin tofua Kuusamossa – marinointi toimi yllättävän hyvin
Arvio
Laura Kuivalahti
Ravintolat
|
Tässä ravintolassa lounas tarjoillaan kuin pankinjohtajalle
Ruoka
|
Juurella-ravintola ja Alavuden öljynpuristamo pokkasivat Kokki Kolmosen palkinnot
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa: 37 niistä sijaitsee Helsingissä
Koulutus
|
Kokkiopiskelija tiedostaa, ettei ala ole kultakaivos, mutta sävelet ovat selvät – videolla valmistuu tartarpihvi
Tilaajalle
Ruoka
|
Lentokone on ruualle haastava ympäristö – kaiken tämän pitää tapahtua, ennen kuin lentomatkustaja saa eteensä aterian
Ruoka
|
Miksi hampurilaispihvin alkuperää ei tarvitse kertoa? ”Siellä voi olla ihan mitä lihaa vaan”
Tilaajalle
Talous
|
Nelostien tunnetun maamerkin ovet uhkaavat mennä säppiin – uutta yrittäjää etsitään
Ruoka
|
Ravintola-alan arvostetuimmat suomalaispalkinnot jaettiin – katso voittajien lista
Ruoka
|
Hotelli Punkaharjun ravintola saa uuden vetäjäparin ‒ Saimaan alueen raaka-aineet saavat kunniasijan ruokapöydässä
Ruoka
|
Eräänä talvena tie oli niin jäässä, ettei yksikään asiakas päässyt ravintolaan – tammikuu kauhistuttaa ravintoloita muistakin syistä
Tilaajalle
Ruoka
|
Ennen alle kouluikäiset vuolivat makkaratikkuja puukolla, nykyään 16-vuotias saattaa saada ensimmäistä kertaa käyttöönsä kokkiveitsen – tämä näkyy alan opinnoissa
Tilaajalle
Ravintolat
|
Turun Logomossa tarjoillaan täysin poikkeuksellinen illallinen – kännykkäkielto ja näyttelijäsuoritus
Tilaajalle
Talous
|
”Samalla kun Hankikivi loppui, sammuivat valot myös ravintolastani” – pakolaisuus opetti H Huong Rahlan-Kalliolle taidon selviytyä muutoksista
Tilaajalle
Ravintolat
|
Noho ostaa tamperelaisen ravintolaketjun
Radio ja TV
|
Pientuottajien löytäminen ei ole tavan kuluttajalle helppoa – voisiko toimittajat koota valtakunnalliseen appiin?
Ravintolat
|
Tässä on Suomen paras lounasravintola – löytyy Lapinlahdelta
Ravintolat
|
Henri Alén kertoo, mikä ravintolaruoassa maksaa – näin paljon annoksesta jää käteen
Ruoka
|
Lapin Sara on suosinut lähiruokaa 1990-luvulta lähtien
Tilaajalle
Ruoka
|
Ruokamyrkytykseen sairastui viime vuonna yli 1600 ihmistä – Mikkelin kouluruokaepidemia nosti tartuntamäärää
Ravintolat
|
Helsinki-Vantaan ravintolamaailma on maailman paras – nappasi arvostetun palkinnon
Ruoka
|
Pöytään katetaan Pohojanmaan possua ja kasvispyöryköötä – Farmarin ruokatarjoiluissa vaalitaan kotimaisuutta
Politiikka ja talous
|
Kotimaan matkailu sakkaa ja yritykset pulassa – ”Ongelmat voivat ohjata käyttämään ulkomaisia raaka-aineita”
Tilaajalle
Ruoka
|
Perunaa ja voileipäkakkua toivotaan rippijuhlapöytään – ja toive tulee nuorilta itseltään
Ruoka
|
Suomalaista lihaa sitkeäksi moittineen hotelli Iso-Syötteen toimitusjohtaja: ”Tytöt oli vähän huonosti kirjoittaneet”
Tilaajalle
Ruoka
|
Näillä perusteilla hotelli Iso-Syötteen ravintolassa tarjoillaan ulkomaalaista nautaa ja sikaa: ”On kasvanut optimaalisissa kasvuolosuhteissa lämpimissä maissa”
Tilaajalle
Ruoka
|
Pariskunnan kahdestaan Rukalla pyörittämä ravintola sai maailman pohjoisimman Michelin-tähden
Ruoka
|
Pieni paperinpala voi olla kuluerä tai viestintäkanava – lautasliinasta on ravintolassa moneksi
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen parhaat ravintolat: Vuoden 2024 jättilistaus julki
Ruoka
|
Lappeenrantalaiselle Ullalle ansaittu elämäntyöpalkinto upeasta urasta keittiössä: ”Minulle raha ei merkitse kaikkea”
Kauppa
|
Kohun keskelle joutunut Provinssi ei ole ainoa: Ruisrock aloitti kasvis- ja vegeruokaa suosivan hinnoittelun jo vuosia sitten
Ruoka
|
Provinssi-rockfestivaalin ravintolahinnoittelu pöyristyttää: mitä enemmän myyt lihaa, sitä kalliimpi vuokrasi on
Ruoka
|
Uusi jättitapahtuma kokoaa ruoan ystävät yhteen – yksi vetonauloista airfryerin SM-kisat
Ruoka
|
Kotimaisuus korostuu kokkibarometrissä: Keittiötyöhön halutaan nyt valmiimpia raaka-aineita
Ruoka
|
Suomelle kultaa kokkiolympialaisissa
Ruoka
|
Lounaspöydän runsaudensarvi on keventynyt monesta syystä – syynä muun muassa nopea jonotus ja hävikin vähentäminen
Ravintolat
|
Mikkeliläiskartano nostettiin parhaiden ravintoloiden listalle: ”Juhlistaa suomalaisen maaseudun runsautta ruoallaan”
Ravintolat
|
Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin Pro-gaalassa – tässä ovat voittajat
Ravintolat
|
Suomen paras nuori kokki on lappilainen Tatu Ollila – lähtee edustamaan Suomea MM-tasolla Unkariin
Ravintolat
|
Blinikausi käynnistyi – pelkästään Ravintolakolmiossa blinejä paistetaan sesongin aikana yli 30 000
Ravintolat
|
Pikkujouluissa lasiin valitaan nyt alkoholittomia ja mietoja juomia – drinkkiretroilu jatkuu edelleen
Ruoka
|
Vuoden kokki ja tarjoilija iloitsevat voitoistaan: ”Tosi yllättynyt ja kiitollinen fiilis”
Ravintolat
|
Nuoret kokit valtasivat kolme ravintolaa – kotimaisuus on lähtökohta nuoren sukupolven tekemiselle
Ravintolat
|
Suomen 10 parasta lounasravintolaa – mökkikunta Puumala yllätti, voittaja tuttu TikTokista
Ruoka
|
Nyt etsitään Suomen parasta ruokamatkailutuotetta – nämä 15 pääsivät finaaliin
Ravintolat
|
Yksi hakee yhdeksän keskiarvolla, toinen on hädin tuskin lukutaitoinen – ravintola-ala kiinnostaa, mutta opiskelijoiden lähtötaso on kirjava
Unelmoitko huippukokin urasta tai kiehtooko kasvisruoka? Ruoka-alalla voi nyt kouluttautua oman kiinnostuksen mukaan