Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Syyskylvöt vähenivät tänä vuonna – sateet ja hintataso jarruttivat viljelijöitä
Tilaajalle
|
300 biisonia laiduntaa tällä tilalla 180-senttisen aidan suojissa – eläin on luokiteltu Ranskassa vaaralliseksi
Juures
Kasvintuotanto
|
Juuressadosta odotetaan keskimääräistä ‒ märkyys hankaloittaa paikoin
Yliö
Tuula Vuolle-Selki
Elintarviketeollisuus
|
Lukijalta: Nauriista saatiin vitamiinit, siitä tehtiin makeisia ja arkiruokaa sekä koverrettiin jopa valaisimia
Tilaajalle
Piha ja puutarha
|
Mikä on herkullinen, yleensä oranssi ja voi kasvaa jopa 6 metriä pitkäksi? No sehän on porkkana!
Tilaajalle
Harva nykynuorista on maistanut naurista, arvelee Puutarhaliitto – myös perinteinen lanttu ja kookas keräkaali ovat tipahtaneet suomalaisten lautasilta
Suomi on hyvien vihannesten ja juuresten maa – "Niitä kuitenkin käytetään liian vähän"
Tilaajalle
Juurespannarit
Tosi maukkaat juurespihvit
Paahdettu juuressalaatti
Juurestagliatelle
Viipalejuureksia piparjuurikermalla
Hunajaiset uunijuurekset
Pääsiäispaisti
Kolumni
Minna Kettunen
Juuresjuttua
Tilaajalle
Porsaanfilee ja juureksia paistopussissa
Juureskierteet
Selleristä saa maukkaan sosekeiton - mukulasta mukavasti magnesiumia ja kaliumia
Tilaajalle
Paahdetut juurekset
Hunajajuurekset
Raasteet kammottavat Vartiaista – "suomalainen ruoka on tylsää"