Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Kokki
Koulutus
|
Kokkiopiskelija tiedostaa, ettei ala ole kultakaivos, mutta sävelet ovat selvät – videolla valmistuu tartarpihvi
Tilaajalle
Ravintolat
|
Henri Alén kertoo, mikä ravintolaruoassa maksaa – näin paljon annoksesta jää käteen
Erä
|
Kauhajoen erämessujen ihme: viidestä majavasta loihdittiin osallistujille 1 800 majavahodaria
Tilaajalle
Ruoka
|
Makuelämyksiä grillistä: Näillä vinkeillä onnistut kotitekoisessa makkarassa
Ruoka
|
Maitotilalta ponnistanut ruokavaikuttaja loihtii papuliemestäkin marenkeja: ”Haluaisin, ettei ruuanlaitto olisi sellaista stressiä”
Ravintolat
|
Suomen paras nuori kokki on lappilainen Tatu Ollila – lähtee edustamaan Suomea MM-tasolla Unkariin
Ravintolat
|
Kolmen presidentin kokki muutti itärajan sukutilalle – ”Lupasin äidille ja presidentti Haloselle, että katson vuoden ajan, onko minusta täällä olijaksi”
Ravintolat
|
Kun kotimaisuus ja lähiruoka on kaiken lähtökohta: huippukokki Tommi Tuominen kiittää nuorta kokkisukupolvea
Ravintolat
|
Yksi hakee yhdeksän keskiarvolla, toinen on hädin tuskin lukutaitoinen – ravintola-ala kiinnostaa, mutta opiskelijoiden lähtötaso on kirjava
Ravintolat
|
Konkarikokit Kape Aihinen ja Olli Kolu avaavat uuden ravintolan Helsinkiin: ”Kokkaamme sesonkeja ja raaka-aineita kunnioittaen”
Ruoka
|
”Olin koulussa tosi levoton” – huippukokki Jonathan Slotten intohimo ruoanlaittoon syttyi sattumalta
Ruoka
|
"Sääliseiskoja” saanut Henri Alén tiesi jo yläasteella, että hänestä tulee kokki – hartain toive oli päästä kokkaamaan presidentille ja niinhän siinä kävikin
Hellan kulmalla: Palvelusväki tänne!
Luonto
|
Villiyrteissä on makuja, joita ei kaupasta saa, sanoo biologi ja kokki Päivi Lehtonen
Aarre: Villiruokakursseja vetävä kokki Jouni Toivanen kertoo, mitkä kaksi asiaa jokaisen villivihanneksia keräävän pitää muistaa – ”Haluan, että jokainen kotikokki löytäisi villiyrtit”
Luonto
|
Jouni Toivanen lähestyy villiyrttejä maku edellä – harrastajat hakevat hänen kurssiltaan uusia näkökulmia ja vinkkejä
Katso video: Robotti tarjoilee ruokaa – pian se häärii myös keittiössä
"Kyllä minä olen mamu", nauraa Espanjasta lennähtänyt enkeli, joka pitää viinibaaria Kuopion kauppahallissa
Ammattitaitoista väkeä ei löydy riittävästi kotimaasta: S-ryhmä päätti rekrytoida kokkeja Filippiineiltä
Aarre: Kokki kannustaa suomalaisia tulen ääreen: "Tärkeintä on lähteä luontoon, eikä tehdä hommaa liian vaikeaksi”
Kokki kannustaa suomalaisia tulen ääreen: ”Nuotiolla voi valmistaa samat ruoat kuin keittiössä”
Keittiömestarit huolissaan kokkipulasta – Ammattilaiset alkavat laittaa ruokaa yhdessä peruskoululaisten kanssa innostaakseen heitä alalle
Pitkän uran tehnyt TV-kokki Kati Nappa ei katso ruoka-ohjelmia nykyään
Huippukokki Terävä: Halpuuttelu ei toivottavasti jätä isoja jälkiä
Porokokin tittelistä kisaa kuusi finalistiparia
Miten sujuu lähetystökokilta karjalanpiirakan rypytys?
Matti Jämsén viides EM-kokkikisassa
Matti Jämsén kokkaa Suomea maailmankartalle
Suomalaisesta ruuasta pitää tehdä kiinnostavaa
Kolumni
MT toimitus
Yksi kuuma leipuri kehiin!