Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Roland Snellman
Elintarviketeollisuus
|
Roland Snellman: ”Syksy näyttää, mihin naudan tuottajahinta lopulta Suomessa asettuu”
Tilaajalle
Analyysi
Juho Hannuksela
Elintarviketeollisuus
|
Atria ja HK Foods ovat etääntyneet tuottajasta – Snellman yrittää yhä seisoa rinnalla
Tilaajalle
Maatalous
|
Lihan tuottajahinnat putosivat: Euroopan lihamarkkinoilla on käynnissä historiallinen lasku, jonka aallot lyövät myös Suomeen
Tilaajalle
Kolumni
Jouni Kemppainen
Yksi ymmärsi paremmin
Korona koetteli Snellmanin työyhteisöä Pietarsaaressa – "Ajoittain satakunta työpistettä oli tyhjillään"
"Vuosi sitten jouduttiin venymään, jotta saatiin suomalaisille ruokaa" – Koronavuosi toi Snellmanille tulosennätyksen
Snellman: "Olemme aidosti surullisia, että tilanne ajautui tähän pisteeseen"
Kolumni
MT toimitus
Snellman pahoittelee
Snellman irtisanoi lihataloa arvostelleen Sami Yli-Rahnaston tuotantosopimuksen – "On mahdollista, että sikatalous loppuu tilaltamme tähän"
Lihajalostaja Snellman rakennuttaa uuden pakkasvaraston ja kasvattaa Pietarsaaren tehtaan yhteydessä olevan pakastekapasiteetin noin nelinkertaiseksi
Snellman lupaa palata lihahintaan pääsiäisen jälkeen –"Toivomme, että tuottajat ottavat yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa"
Koronakriisi on jo saanut Ruotsin kysymään ruokaa Suomesta – Naapurimaan omavaraisuusaste historiallisen alhainen
Snellman nostaa hintoja: possuista 2–4 ja naudasta 5–10 senttiä lisää kilolta
Snellman lupaa ensi vuodelle parempaa hintaa
Lihanjalostuksen kaikki osastot kolunnut Roland Snellman aloitti toimitusjohtajana