Mehevä ja valkosipulinen tomaattipiiras on illanistujaisten suosikki
Juustoinen piiras maistuu myös vegaaneille, sillä juustona käytetään kotimaista kauravuustoa.Tomaatti-valkosipulipiiras
- 1 pkt suolaista piirakkataikinaa (pyöreä)
- ½ prk Mö Dreamy Valkosipulia
- 6–8 isoa tomaattia
- Herbs de Provence -mausteseosta
- oliiviöljyä
Painele sulanut taikina piirakkavuokaan tasaisen paksusti. Voit tehdä halutessasi myös taikinan itse. Lusikoi pohjan päälle puoli purkkia Mö Dreamy Valkosipulia ja levitä tasaiseksi. Siivuta tomaatit ja asettele siivut Dreamyn päälle haluamallasi tavalla.
Sirottele päälle Herbs de Provence -mausteseosta tai muita haluamiasi kuivattuja yrttejä. Pirskottele päälle myös hieman oliiviöljyä.
Paista uunissa 220 asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes tomaatit näyttävät kypsiltä. Voit tämän jälkeen pitää piirakkaa uunissa vielä hetken alalämmöllä, jotta pohja kypsyy varmasti tasaisesti. Koristele tuoreella timjamilla tai basilikalla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


