Kotipizza siirtyy täysin kotimaiseen lihaan
Kotipizza siirtyy täysin suomalaisten lihatuotteiden käyttöön. Pizzoista poistuvat brasilialainen kana ja hollantilainen pekoni.
Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen kertoo yhtiön siirtyvän täysin kotimaiseen lihaan. Kuva: Jaana KankaanpääPikaruokaketju Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen twiittaa yhtiön siirtyvän täysin kotimaisiin lihatuotteisiin.
Kotipizza on aiemmin myynyt brasilialaista kananpoikaa ja hollantilaista pekonia, mutta syksyn aikana niille etsitään kotimainen vaihtoehto.
Blogissaan Tervanen kirjoittaa, että kaikki kotimaisuuskeskustelussa esitetyt syytökset eivät ole olleet reiluja, mutta Kotipizza noudattaa asiakkaiden toiveita kotimaisuusasteen kasvattamisesta.
"Olemme sitoutuneet pitämään tuotteittemme kotimaisuusasteen korkeana, joten on aivan reilua odottaa, että käytämme kotimaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista."
Maaseudun Tulevaisuus otti selvää pikaruokaketjujen tuotteiden kotimaisuusasteesta heinäkuussa. Tuolloin Kotipizzalta ei saatu vastausta ruoan kotimaisuusasteesta.
Tervasen mukaan yhtiö on sitoutunut pitämään tuotteidensa kotimaisuusasteen korkeana. Tämä päätös myös ohjaa ketjun toimintaa.
"Kuuntelemme asiakkaitamme ja korjaamme kurssiamme silloin kun se on tarpeen. Nyt oli."
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

