MTK:lle ruokamarkkina-asiantuntija ja maitoasiamies
MTK on valinnut uuden ruokamarkkina-asiantuntijan ja maitoasiamiehen.
Ruokamarkkina-asiantuntijan tehtävään on valittu bio- ja elintarviketekniikan insinööri Heidi Siivonen. Kuva: Sanne KatainenRuokamarkkina-asiantuntijan tehtävään on valittu bio- ja elintarviketekniikan insinööri Heidi Siivonen.
Siivonen on työskennellyt aiemmin 4H-yhdistyksessä kehityspäällikkönä ja MTK keskusliiton maaseutunuorten asiamiehen perhevapaan sijaisena. Hän siirtyy ruokamarkkina-asiantuntijan tehtävään Maaseudun sivistysliitosta koulutussuunnittelijan tehtävistä. Heidi Siivosella on lisäksi kokemusta ravintola- ja suurkeittiöalalta.
MTK:ssa uskotaankin, että Siivonen tuo organisaatioon koko tuotantoketjun tuntemusta ja nimenomaan ostavien tahojen tarpeiden ymmärrystä sekä laajat henkilökohtaiset verkostot hallinnon, teollisuuden ja kaupan puolella. Hänellä on myös vahvaa viestinnällistä osaamista.
Maitoasiamiehen tehtävään MTK on valinnut MMM, agronomi Marjukka Mannisen.
Manninen on toiminut aikaisemmin monissa maatalouden edunvalvontatehtävissä mm. kotieläinasiamiehenä MTK:n, SLC:n, Pellervon ja kotieläinosuuskuntien edustajana Brysselissä. Lisäksi hän on toiminut asiantuntijana maatalousmarkkinoita, tuotantopanosmarkkinoita ja tuotantotaloutta koskevissa tehtävissä.
Uuteen maitoasianmiehen tehtävään Manninen siirtyy MTK:n lihatiimin vetäjän ja liha-asiantuntijan tehtävistä. MTK aikookin käynnistää liha-asiantuntijan korvausrekrytoinnin mahdollisimman nopeasti.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

