Video: Eetu Kemppanen paljastaa herkullisen metsopatansa ohjeen – "Tätä voi syödä keittiönpöydän äärellä mutta nuotion äärellä maku on vielä parempi"
Metsopata on tumma ja täyteläinen.Eetu Kemppanen Siikalatvasta kertoo metsopadastaan videollaan:
"Minun metsopatani on sellainen tumma ja täyteläinen. Täynnä makua. Suolasilavassa paistetaan ekaksi metson palaset. Sen jälkeen tummaa olutta, sipulia. Annetaan hautua tunti tai kaksi. Suolakurkulla ja smetanalla kruunataan. Saadaan paljon makua ja korostettua sitä riistan omaa makua. Tätä voi syödä keittiönpöydän äärellä mutta nuotion äärellä maku on vielä parempi", Kemppanen kertoilee.
Artikkelin aiheetMetsäpalvelu
Miltä metsäsi näyttää euroissa? Katso puun hinta alueittain ja hintojen kehitys koko Suomessa.

- Osaston luetuimmat
