Huhtikuu huipentuu hyvään ruokaan
Hyvä ruoka on pääosassa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa. Lähiruoka & luomu -tapahtuma houkuttelee kävijöiksi lähellä tuotetusta ja luomuruuasta kiinnostuneita kuluttajia sekä ruokaharrastajia.
Ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman yhteydessä pidetään perjantaina 26.4. kouluruokailuseminaari. Lauantaina 27.4. huipentuu Vuoden Kokki -kilpailu, ja sunnuntaina 28.4. nähdään karsinta maailman arvostetuimpaan ruuanvalmistuskilpailuun Bocuse d´Oriin.
Vuoden kokkaava perhe -loppukilpailu käydään Messukeskuksessa sunnuntaina 28.4. iltapäivällä.
Lähiruoka & luomu -messut 26.–28.4. Helsingin Messukeskuksessa. Samaan aikaan Lapsimessut, Model Expo, PetExpo, OutletExpo ja Kädentaitotapahtuma.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
