Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Tutkimus: Soiden ennallistaminen saattaa vapauttaa turpeeseen sitoutuneita raskasmetalleja
Aarre
Reseptit
|
Pyöräytä yllätysvieraille helpot ja näyttävät mustikkaleivokset
Reseptit
|
Bakewellin torttu on perinteinen englantilainen leivonnainen – suomalaisessa versiossa käytetään metsävadelmia
Reseptit
|
Valmista juhlava grilliateria hirven ulkofileestä
Reseptit
|
Sullo bao-sämpylän väliin nyhtöhirveä ja kaalisalaattia – nyhtöhirvi valmistuu helposti kotiuunissa
Reseptit
|
Kukkaiskeksit täytetään lemon curdilla ja koristellaan luonnonkukilla
Reseptit
|
Mansikoilla ja kukilla koristeltu kääretorttukakku on juhlapöydän katseenvangitsija
Reseptit
|
Vadelmatorttu valmistuu helposti pakastemarjoista ja vie kesäisiin makumuistoihin
Reseptit
|
Jos säilöit sienisatoa, saat syksyn sienistä ihanasti lisämakua kaalipiirakan täytteeseen
Reseptit
|
Mustikka ja sitruuna liittoutuvat tässä mureassa kuivakakussa
Reseptit
|
Kiusaus on mitä mainiointa arkiruokaa – tässä kiusauksessa maistuvat sienet ja savutofu
Reseptit
|
Jauhelihakeitto saa makua riistalihasta ja juureksista
Reseptit
|
Punajuuri-kaalikeitto on parasta talvipäivän ruokaa
Reseptit
|
Pestosilakkapihvit maistuvat välipäivien aterialla
Reseptit
|
Smetanasilakat maistuvat joulupöydässä ja yöpalana ruisleivän päällä
Reseptit
|
Jäiset karpalot ja kuuma kinuskikastike on yhdistelmä, joka toimii aina
Reseptit
|
Burgundinpadan kotimainen versio tehdään hirvenlihasta ja metsäsienistä – hirviburgundi vain paranee lämmitettäessä
Reseptit
|
Karpalo ja omena muhivat uunissa meheviksi makean kauramurun alla – omena-karpalopaistos maistuu parhaiten jäätelön kanssa
Reseptit
|
Täytetyt paprikat ovat arjen klassikkoruokaa – täytä ne vaihteeksi metsäsienillä, kauralla ja kikherneillä
Reseptit
|
Rouskut eivät ole vain suolasieniä – lisää ryöpättyjä rouskuja kirkasliemiseen linssikeittoon
Reseptit
|
Suolaisten puustien sisään kääritään nyt metsäsieniä ja juustoa
Reseptit
|
Mustatorvisienikeiton makua voi syventää voimakkaalla sulatejuustolla
Reseptit
|
Kantarellipiirakan pohjataikinaan ja täytteeseen sopii vahva juusto
Reseptit
|
Kevyt ja nopea kesäherkku syntyy ahvenfileistä ‒ lisukkeeksi sopii maukas kikhernesalaatti
Reseptit
|
Kesäjuhlissa maistuvat klassiset voileipäkakut ‒ käytä täytteissä kauden raaka-aineita
Reseptit
|
Keväinen hummus syntyy litulaukasta ‒ tarjoa se levitteenä tai dippinä vaalean leivän kanssa
Reseptit
|
Herkulliset tahnat ovat helppoja valmistaa ‒ mausta ne keväisillä villiyrteillä
Reseptit
|
Kevään ensimmäisistä nokkosista syntyy maukas risotto
Reseptit
|
Tuo kotikeittiöösi Välimeren tunnelmaa ‒ pyöräytä rapeat nokkosfalafelit ja tarjoa lisänä vuohenputkilabnehia
Reseptit
|
Herkulliset haukipullat maistuvat nokkosmuusin kera
Reseptit
|
Helpot haukimurekepihvit ovat maukasta arkiruokaa
Reseptit
|
Pitkä uunissa hauduttaminen saa kaalilaatikon makeutumaan herkulliseksi
Reseptit
|
Lindströmin riistamureke on maistuva talviherkku, jossa on yhtä paljon punajuurta ja riistajauhelihaa
Reseptit
|
Ihanat jouluiset kierrepullat saavat väriä ja makua karpalosta
Reseptit
|
Suolaiset joulutortut ovat makoisaa tarjottavaa joulun kahvi- tai glögipöytään ‒ katso kolme eri täytevaihtoa
Reseptit
|
Juhlava hirvicarpaccio saa herkullisen lisukkeen pihlajanmarja-omenahyytelöstä
Reseptit
|
Kuohkea ja kaunis karpalovispipuuro on raikas syysaterian päätös
Reseptit
|
Itse tehdyt liha- ja kasvispiirakat ovat suurta herkkua ‒ katso reseptistä kaksi eri täytevaihtoehtoa
Reseptit
|
Näin valmistat klassiset kaalikääryleet kahdella eri täytteellä
Reseptit
|
Vitamiinipommi tyrnistä syntyy upea kiisseli ‒ mascarponevaahto kruunaa kokonaisuuden
Reseptit
|
Monipuolinen puolukka sopii myös kekseihin
Reseptit
|
Puolukkapiirakka on klassinen syysherkku
Reseptit
|
Kesän grilliherkku on mehevä hirvipurilainen ‒ Pirteä puolukkamajoneesi kruunaa kokonaisuuden
Reseptit
|
Valmista herkulliset riistafileet grillissä ‒ Marinadi saa potkua katajanmarjoista
Reseptit
|
Alkukesän juhlava malja syntyy metsämarjojen lehdistä ja raparperista
Reseptit
|
Kesäinen pasta syntyy litulaukasta ja varsiparsakaalista
Reseptit
|
Vuohenputki-juustopiirakka on alkukesän herkku
Reseptit
|
Peruna-villiyrttimunakas saa makua vuohenputkesta ja litulaukasta
Reseptit
|
Keväiset villiyrtit lautaselle ‒ vuohenputkikeitto maistuu tuoreen leivän ja litulaukkalevitteen kera
Reseptit
|
Nokkosletuista tulee kirkkaanvihreitä, kun teet taikinan tehosekoittimessa
Reseptit
|
Nokkosen nuoret versot sopivat sellaisenaan nuudelikeiton mausteeksi
Reseptit
|
Teeri muhii meheväksi omenaisessa liemessä
Reseptit
|
Hirvipata mukailee borssikeiton makuja
Reseptit
|
Puolukkalassi tuo väriä talven keskelle
Reseptit
|
Naanleipä onnistuu kotiuunissa ‒ lisää taikinaan nokkosjauhetta
Reseptit
|
Made sopii hyvin thaityyliin maustettuun kalacurryyn
Reseptit
|
Sämpylätaikinaan voi heittää joko tuoretta tai pakastettua nokkosta
Reseptit
|
Keittolounas kulkee mukana talven metsätöihin ruokatermoksessa ‒ katso reseptit kahteen soppaan
Reseptit
|
Paista ohuet hirvenkieliviipaleet nopeasti kuumalla pannulla ja tarjoa ne persiljaperunoiden kanssa
Reseptit
|
Kahden kerroksen liha-perunasoselaatikko on helppo arkiklassikko
Reseptit
|
Pertti Kärppä kokkaa kotona juhlavaa riistaruokaa ‒ Valmista rusakonfileetä lisukkeineen Pertin ohjeella
Reseptit
|
Muheva metsäsieni-nokkospiirakka maistuu illanistujaisissa
Reseptit
|
Peurapiirakka on tuhtia ja aavistuksen tulista
Reseptit
|
Tyrneistä keitelty kuohkea tahna on täydellinen seuralainen rahkaletuille
Reseptit
|
Nyyttien valmistus vie aikaa mutta palkitsee tekijänsä ‒ tarjoile sienipelmenit liemessä tai ranskankerman kanssa
Reseptit
|
Tällä reseptillä riistalihapullat onnistuvat varmasti
Reseptit
|
Kuohkeat haukipihvit maistuvat perinteisen kermaviilikastikkeen kanssa
Reseptit
|
Vaaleaorakas sopii hyvin wokkiin
Reseptit
|
Kantarelleista voi tehdä maukasta säilykettä
Reseptit
|
Kesän hittipizza täytetään kantarelleilla
Reseptit
|
Orvokkisiirappi kruunaa jäätelöannoksen
Reseptit
|
Salsa verden ja mojo rojon villimmät versiot tarjoillaan litistettyjen perunoiden kanssa
Reseptit
|
Nokkospesto sopii pastan kaveriksi
Reseptit
|
Nokkosmuhennos on helppoa villiruokaa ‒ tarjoile se halloumin kanssa
Reseptit
|
Vuohenputkipiirakka tuo kevään keittiöön
Reseptit
|
Pakastimen viimeisistä puolukoista saa herkullisen jäädykkeen
Reseptit
|
Kikherne-nokkospaistos maustetaan intialaisittain
Reseptit
|
Nokkosgnocchit sopivat alkuruuaksi tai pääruuaksi kastikkeen kanssa
Reseptit
|
Nokkosvohvelit tarjoillaan paistettujen horsmanversojen kanssa