Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Capman perusti uuden metsärahaston – ”Olemme jo pidempään katsoneet Suomesta tiettyjä portfolioita”
Tilaajalle
|
Puun hinta viikolla 51: Alavire vaihtui hienoiseksi nousuksi
Pataruoka
Reseptit
|
Tämä broileripata yhdistelee eri maiden makuja: Kokeile ja ihastu
Reseptit
|
Burgundinpadan kotimainen versio tehdään hirvenlihasta ja metsäsienistä – hirviburgundi vain paranee lämmitettäessä
Reseptit
|
Täydellinen uuniruoka: Mehevä Lyonin kana sopii perunoiden seuraksi
Reseptit
|
Hyödynnä omenasatoa mehevään broileripataan – koipireisipalat tekevät ruoasta edullisen
Reseptit
|
Hauduttele rauhassa maukas kanapata – täydellinen arkeen tai juhlaan
Reseptit
|
Broileripata talvisilla mausteilla
Reseptit
|
Valmista mustamakkara uudella tavalla – maukas pata valmistuu helposti
Reseptit
|
Syksyinen lammaskaali on tuhtia ruokaa, ja se hautuu hiljalleen herkulliseksi
Reseptit
|
Teeri muhii meheväksi omenaisessa liemessä
Reseptit
|
Hirvipata mukailee borssikeiton makuja
Liha-kasvispata
Poronpotkapata
Moskovan pata
Omenainen possupata
Tomaattinen broileripata
Palapaisti
Curry-hirvipata
Punaviinissä haudutettu karitsapata
Kassleria osso bucon tapaan
Merimiespihvi hirvestä
Fenkolinen kaali-chorizopata
Reseptit
|
Vävypojan riistapata
Reseptit
|
Lihapata hirvenvasan sydämestä
Tuhti hirvikaali
Ratatouille eli ranskalainen kasvispata
Osso bucco