Naudan olutmarinoitua ulkofileetä ja chimichurria
Naudan ulkofilee maustuu ja mehevöityy, kun marinoit sitä oluessa. Lisämakua lihaan saat happamantulisesta chimichurri-kastikkeesta.Naudan olutmarinoitua ulkofileetä ja chimichurria
Ainekset
- 150 g per hlö naudan ulkofileetä
- 0,5 l olutta (esimerkiksi Haapalan Korpikuusen Kuiskaus Pale Alea)
- 2 rkl sinappia
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Lisää lihat marinadiin ja peitä ne vähintään tunnin ajaksi. Parhaan maun lihalle saat antamalla sen marinoitua seuraavaan päivään.
Paista pihvi haluamaasi kypsyyteen.
Lisää päälle chimichurria.
Chimichurri
Ainekset
- 1 puntti persiljaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 tl oreganoa
- 1 pieni shalottisipuli
- 1 tl chilihiutaleita
- 2,5 rkl oliiviöljyä
- 1/2 sitruunamehua
- 1/2 tl punaviinietikka
Valmistusohje
Laita kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja anna käydä tasaiseksi. Tarjoile grillatun naudan olutmarinoidun ulkofileen kanssa.
Ohje: Kaisa Tyler, Haapalabnb
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


