
Maistuvat eväswrapit ovat simppeli retkieväs – katso jutusta vinkit wrappien taitteluun
Wrapkolmiot voi taitella valmiiksi jo piknikiä edellisenä päivänä, mikä vähentää valmistelun määrää piknikpäivänä.Kolmioiksi kääräistyt wrapit kätkevät sisäänsä maustettua jauhelihaa ja juustoraastetta. Wrapkolmiot voi kääriä jääkaappiin valmiiksi vaikka jo edellisenä päivänä, ja käyttää pannun tai parilan kautta vasta juuri ennen eväsretkeä.
Eväswrapit
6 annosta
- Ainekset
- 8 tortillalettua
- 1 sipuli
- 300 g jauhelihaa
- 2 rkl tacomaustetta
- 1 tlk (230 g) salsakastiketta
- 1 ps (200 g) maissia (pakaste)
- 1 dl juustoraastetta
Valmistusohje
Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauhelihaa pannulla ja lisää loppuvaiheessa sipulit sekä tacomauste. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Lisää salsakastike ja maissit. Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä pois levyltä.
Leikkaa tortillat keskeltä kahteen osaan. Taita pyöreä reuna muutama sentti sisäänpäin. Jaa tortillakaistaleen toiseen päähän ensin juustoraastetta, sen päälle jauhelihaseosta sekä päälle vielä juustoraastetta. Taita suikale kolmioksi täytepäästä alkaen ja jatka kolmion taittelua tortillasuikaleen loppuun asti. Voit pujottaa suikaleen loppupään taitteen alle.
Kuumenna wrap-kolmioita parilalla tai pannulla, kunnes täyte lämpenee ja pinnat ovat saaneet sopivasti väriä.
Eväswrapit maistuvat sellaisenaan tai voit tarjota niiden kanssa chilikastikkeella maustettua kermaviiliä.
Taitteluohjeet kuvina
Leikkaa tortillat keskeltä kahteen osaan. Taita pyöreä reuna muutama sentti sisäänpäin. Jaa tortillakaistaleen toiseen päähän ensin juustoraastetta. Kuva: Sanne Katainen
Juustoraasteen päälle laita jauhelihaseosta ja päällimäiseksi vielä juustoraastetta. Kuva: Sanne KatainenJoko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat





