Raikas sitrusherkku
Raikkaat sitrukset piristävät mehukkaina ja C-vitamiinipitoisina sellaisinaan ja jälkiruokiin tai salaatteihin upotettuina. Tässä sitrusherkussa voit käyttää monenlaisia sitrushedelmiä. Niiden kirpeys taittuu makealla vanilja-kinuskikastikkeella.Raikas sitrusherkku
4 annosta
Ainekset
- 2 appelsiinia
- 1 veriappelsiini tai -greippi
- 2–3 klementiiniä
Lisäksi
- 1–2 dl vaniljajugurttia
- 1–2 dl kinuskikastiketta
- 1 dl marenki- tai piparimuruja
Valmistusohje
Leikkaa isot sitrushedelmät kuorettomiksi ja hedelmäliha kalvottomiksi lohkoiksi. Kuori klementiinit ja leikkaa ohuiksi kiekoiksi. Asettele hedelmät laakealle tarjoilulautaselle.
Lusikoi jugurttia ja valuta kinuskia hedelmien päälle. Viimeistele jälkiruoka marenkimuruilla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

