Punajuuripihvien kanssa maistuu täyteläinen juustokastike
Tässä reseptissä sinihomejuustoa tulee sekä punajuuripihvien taikinaan että niiden kanssa tarjottavaan jugurttikastikkeeseen. Makuyhdistelmä on mainio.Punajuuripihvit
16 kpl
- Ainekset
- 3 pienehköä (300 g) punajuurta
- 3 (200 g) perunaa
- 1 sipuli
- 1/2 pussia (75 g) sinihomejuustomurua
- 2 munaa
- 1 rkl perunajauhoja
- 1/2 tl mustapippuria
- 1/2 rkl meiramia
- Paistamiseen
- voita
- Juustokastike
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 1/2 pussia (75 g) sinihomejuustomurua
- 1 tl sokeria
- 1/2 dl persiljaa hienonnettuna
Valmistusohje
Kuori punajuuret, perunat ja sipuli. Raasta punajuuret ja perunat ohueksi raasteeksi. Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita juusto ja kasvikset. Vatkaa munia hiukan ja sekoita joukkoon. Lisää perunajauho ja mausteet.
Nostele taikinaa pihveiksi ohukais- tai paistinpannulle ja paista miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia puoleltaan. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarjoa punajuuripihvejä juustokastikkeen ja perunasoseen kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



