Paahdetut palsternakat
Palsternakka on makea juures ja makeutuu entisestään, kun sen paahtaa uunissa.
Palsternakka näyttää vähän porkkanalta ja maistuu sellaisenaankin tai erilaisissa ruuissa ja leivonnaisissa. Kuva: Jarno MelaPaahdetut palsternakat
Ainekset
- 200 g palsternakkaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- suolaa
- mustapippuria rouhittuna
- 2 rkl parmesaania
Valmistusohje
Paloittele palsternakka ja siirrä palat uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle. Valuta päälle öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes palsternakat ovat kypsiä.
Tarjoa lisukkeena.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
