Hunajaiset juustopalat
Nämä hunajaiset juustopalat maistuvat cocktailpaloina ennen illallista tai ihan sellaisenaan vaikkapa glögin kanssa tarjoiltuna. Korianteri antaa lisämakua.Hunajaiset juustopalat
noin 15 palaa
Ainekset
250 g Juustoportin Vuohen Viinitarhurin juustoa tai Manchego-juustoa
1 dl juoksevaa hunajaa
1 ½ rkl balsamiviinietikkaa
1 tl korianterinsiemeniä
Valmistusohje
Leikkaa juustosta kovat reunat pois. Paloittele juusto suupaloiksi ja lado ne kannelliseen lasipurkkiin.
Sekoita hunajaan etikka. Murskaa korianterinsiemeniä kevyesti huhmareessa ja lisää hunajaseokseen. Kaada kastike juustopaloille.
Sulje kansi, hölskytä ja anna juuston marinoitua jääkaapissa pari tuntia tai seuraavaan päivään. Kääntele purkkia pari kertaa, että palat maustuvat kauttaaltaan.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


