Rieskarullat ovat erinomainen eväs – näin saat niistä erityisen maukkaita
Sulatejuusto sopii erinomaisesti eväiden valmistamiseen.Pehmeästi levittyvää sulatejuustoaon helppo sivellä leivän päälle. Kun eväskäärön lisätään vielä kasviksia ja jokin leikkele, niin nälkä jää metsäretken taukopaikalle.
Koskenlaskijan eväskäärö
6 annosta
- Ainekset
- 1 pak (6 kpl) ohuita rieskoja
- Täyte
- ½ rasiaa (à 200 g) Koskenlaskija levittyvä sulatejuustoa
- 200 g ylikypsää kinkkua
- 1 rkl sinappia
- 1–2 maustekurkkua
- ruohosipulia
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
Sivele kinkkuviipaleille sinappia ja suikaloi kinkkuviipaleet. Hienonna ruohosipuli, leikkaa maustekurkku aivan ohuiksi viipaleiksi.
Lämmitä rieskat mikrossa, jotta ne on helppo kääriä. Voitele lämpimät rieskat sulatejuustolla. Levitä kaikkia täytteen aineksia päälle.
Taita toisesta päästä auki oleviksi kääröiksi. Kiepauta ympärille reilut lautasliinat. Pakkaa retkievääksi tai nauti kotona välipalana.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

