Hilpan juustoleivät
Hieman kuivahtanut leipä ei haittaa, kun valmistat uunissa lämpimiä voileipiä. Mehevät päällysteet ja uunin lämpö saavat aikaiseksi herkullisen iltapalan. Maukkaat juustoiset leivät voit tehdä myös pannulla vaikka aamupalaksi.
Juustonkannikat ja vähän kuivunut leipä kokevat ylösnousemuksen pannulla. Hilpan leivät sopivat niin aamupalaksi kuin iltateen seuraksikin.Hilpan juustoleivät
4 leipää
Ainekset
- 100 g juustoraastetta
- 2 kananmunaa
- rouhaisu mustapippuria
- 4 paahto- tai hiivaleipäviipaletta
Paistamiseen
- 1 rkl voita
Valmistusohje
Raasta juustonkannikat tai käytä valmista juustoraastetta. Riko joukkoon munat, mausta pippurilla ja sekoita tasaiseksi. Sivele tahna leipäviipaleiden päälle.
Kuumenna pannulla rasva. Kumoa leivät juustopuoli pannua vasten. Anna paistua muutama minuutti, kunnes juustoseos on saanut pintaansa herkullisen värin. Käännä ja anna toisenkin puolen paistua.
Koristele leivät halutessasi jääkaappikylmällä paprikaa ja persiljalla.
Vinkki!
Mausta juustotahna halutessasi vaikka pizzamausteella tai lempiyrtilläsi.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
