Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja
Kesä on makkaran sesonkiaikaa. Kurkkusalaatti ja kokojyväsinappi lisäävät pataruokaan oman pikantin happoisuuden.
Saksalaisen makkarapannussa braatvurstin voi korvata esimerkiksi mausteisilla tuoremakkaroilla. Kuva: Carolina HusuSaksalainen makkarapannu
- 4 annosta
- Ainekset
- 200 g vihreitä tai keltaisia papuja
- 300 g braatvurstia
- 1 rkl voita
- 1 tl currya
- 4-6 keitettyä perunaa
- 1 sipuli
- 1 dl kurkkusalaattia
- 1 prk (2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
- 1 dl persilja- tai ruohosipulisilppua
Valmistusohje
Keitä papuja noin 5 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi vesi pois. Paloittele makkarat ja paista ne pannulla. Nosta makkarat lautaselle. Viipaloi perunat ja sipuli. Sulata voi pannulla ja lisää curry. Paista viipaloidut perunat ja sipulirenkaat. Lisää kypsät pavut, kurkkusalaatti ja ruokakerma. Kuumenna lastalla käännellen. Sekoita lopuksi makkarapalat pannulle, kuumenna ja ripottele yrttisilppu päälle.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


