Lukijalta: Suosikaa paikallisia tuotteita, jotta pientuottajat voisivat jatkaa toimintaansa
Etelä-Karjalassa alueen ainoa paikallinen mylly on lopettamassa toimintansa, koska jauhon menekki ei riitä kannattavan toiminnan ylläpitoon.Viesti sosiaalisessa mediassa saa surulliseksi: Etelä-Karjalan alueen ainoalla myllyllä, Tienhaaran Myllyllä, on vaikeaa ja se harkitsee toiminnan lopettamista.
Me Karjalan Keittiömestarit haluamme suosia paikallisia toimijoita, leivomme ja teemme ruokaa heidän tuotteistaan. Käytän itse Tienhaaran myllyn jauhoja ja ryynejä. Toivon, että muutkin ottavat haasteen vastaan. En halua, että alueemme ainoa mylly lopettaa.
Karjalan Keittiömestarit arvostavat paikallista ruokaa. Haastamme kaikki Etelä-Karjalaiset ja toimijat muualtakin Suomessa käyttämään heidän tuotteitaan. Näin mylly pyörii ja paikallisuus säilyy.
Vetoamme myös vähittäiskauppoihin: ostakaa paikalliselta Tienhaaran Myllyn tuotteita.
Ulla Liukkonen
puheenjohtaja
Karjalan Keittiömestarit
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

