Teemu Laurellin piimäkastike on aivan parasta – tarvitset vain muutaman ainesosan
Huippukokki Teemu Laurell jakoi MT:lle herkullisen piimäkastikkeensa reseptin. Piimäkastike sopii erinomaisesti salaatinkastikkeeksi.Laurell tarjoilee kastiketta hiljattain avatussa Teller-ravintolassaan sydänsalaattien kera. Kastiketta voi myös muokata paremmin esimerkiksi kalalle sopivaksi.
”Kastikkeeseen voi lisätä esimerkiksi piparjuurta, sitruunan kuorta tai appelsiinin kuorta, jolloin se sopii hyvin kalalle”, Laurell kertoo.
Tämä hapan kastike sopii erinomaisesti myös grilliruoan kanssa tarjottavaksi.
Piimäkastike Teemu Laurellin tapaan
- 200 g creme fraichea
- 300 g rasvaista piimää
- 6 g suolaa
- 10 g dijon-sinappia
- mustapippuria
Valmistusohje
Sekoita ainekset kannellisessa rasiassa. Anna kastikkeen tekeytyä jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoamista.
Vinkki: Voit lisätä joukkoon halutessasi raastettua piparjuurta tai sitruunan tai appelsiinin kuorta.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

