Kuningatarbruschettat
Kesäiset kuningatarbruschettat maistuvat päiväkahviherkkuna. Niihin saa helposti upotettua paljon kesän tuoreita marjoja, mustikoita ja vadelmia.Kuningatarbruschettat
6 annosta, 18 kpl
Ainekset
- 1 moniviljapatonki
Munamaito
- 1 muna
- 3 dl täysmaitoa
- 1 tl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Paistamiseen
- voita
Tarjoiluun
- 1 prk (250 g) sitruunarahkaa
- 1 dl kuohukermaa
- 1 tl sokeria
- 6 dl mustikoita
- 5 dl vadelmia
Valmistusohje
Leikkaa patonki vinottain 18 viipaleiksi. Vatkaa munan rakenne rikki. Lisää maito ja sokerit. Kasta patonkiviipaleet munamaitoon. Paista voissa kummaltakin puolelta kauniin ruskeiksi. Vaahdota kerma, mausta sokerilla ja sekoita rahkan joukkoon. Tarjoa bruschettat marjojen ja rahkavaahdon kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

