Täydellisen vuohenjuusto-punajuurikeiton salaisuus: siemensekoitus ja tuore rosmariini
Rouskuvat siemenet ja tuore rosmariini viimeistelevät vuohenjuusto-punajuurikeittoannoksesta herkkujen herkun.Soseuta vuohenjuusto keiton joukkoon tai vaihtoehtoisesti sen voi lisätä paloina keittoannoksen päälle yhdessä siemenien ja rosmariinin kanssa.
Vuohenjuusto-punajuurikeitto
5 annosta
- Ainekset
- 600 g punajuuria
- 1 iso punasipuli
- 3 (150 g) jauhoista perunaa
- 1 l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 tl suolaa
- 1 rkl punaviinietikkaa tai sitruunamehua
- ¼ tl mustapippurirouhetta
- 1 rkl hunajaa
- 1 pkt (150 g) vuohenjuustoa
- Pinnalle
- siemensekoitusta
- tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
Kuori ja paloittele punajuuret, perunat sekä punasipuli. Lisää kasvikset ja mausteet kiehuvaan veteen. Keitä noin 30 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Pilko juusto joukkoon sekä hunaja. Kuumenna ja soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
Ripota lautasella keiton pinnalle siemensekoitusta ja tuoretta rosmariinia.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

