Paahdetut maa-artisokat
Maa-artisokista tulee herkullisen makea lisäke, kun niitä paahtaa uunissa. Mausteeksi sopii mainiosti tuore timjami.Paahdetut maa-artisokat
5 annosta
Ainekset
- noin 500 g maa-artisokkia
- 5 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl suolaa
- tuoretta timjamia
Valmistusohje
Pese mukulat huolellisesti juuresharjalla. Halkaise ja laita voideltuun uunivuokaan. Kaada pinnalle öljyä ja ripottele suolaa ja pippuria. Lisää pari oksaa tuoretta timjamia. Kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes tuntuvat sisältä pehmeiltä ja pinta on saanut väriä. Ota kuivat timjamin oksat pois ja laita tuoretta timjamia ennen tarjoilua pinnalle.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

