Helpot rieskarullat
Rieskarullia on helppo haukata vauhdissa. Rullaleipä kulkee myös näppärästi mukaan harrastuksiin
Rullaleipää on helppo haukata vauhdissakin, ja se kulkee näppärästi mukaan harrastuksiin. Kuva: Sanne KatainenHelpot rieskarullat
Ainekset
2 kappaletta
- 2 ohutta suorakaiteen muotoista rieskaa
- 2 rkl tuorejuustoa (esimerkiksi ruohosipuli tai piparjuuri)
- muutama salaatinlehti
- 4–6 viipaletta palvikinkkua, meetvurstia tai kylmäsavulohta
Valmistusohje
Levitä rieskat työpöydälle tai leikkuulaudalle. Sivele pintaan tuorejuustoa. Levitä päälle salaatinlehtiä. Asettele leikkeleviipaleet rieskalle siten, että yläreunaan jää pari senttiä tyhjää tilaa.
Kääri rieska lyhyeltä sivulta napakaksi rullaksi. Haukkaa päästä tai leikkaa rullasta suupaloja.
Vinkki: Jos otat rieskarullia evääksi, kiedo ne vielä tiukasti tuorekelmuun, niin rulla ei pääse aukeamaan matkalla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
