Mansikkakermajäätelö
Kotitekoinen jäätelö tuoreista mansikoista on kesäinen herkku parhaimmillaan.Mansikkakermajäätelö
6 annosta
Ainekset
- 4 munaa
- 1 dl erikoishienoa sokeria
- 1 1/2 dl maitoa
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl glukoosisiirappia
- 3 dl mansikkasurvosta
Valmistusohje
Vatkaa munat ja sokeri kevyesti. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi kattilassa. Lisää munavaahto ja kuumenna. Älä anna kiehahtaa. Jäähdytä seos.
Sekoita lopuksi mansikkasurvos massaan. Kaada pakastusrasiaan ja anna jäätyä pakastimessa vähintään viisi tuntia, mielellään seuraavaan päivään. Sekoita pari kertaa jäätymisen aikana. Tee jäätelöstä palloja tarjoilua varten
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

