MT:n ruokasivut uudistuivat – reseptit talteen jatkossa entistä helpommin ja keittokirjatkin kunniaan
Uudistuneilta ruokasivuilta on helppo ottaa reseptit talteen.Maaseudun Tulevaisuus uudistaa lehden ruokasivujaan vastaamaan paremmin tilaajien toiveisiin.
Ruokasivut tarjoavat edelleen herkullisia reseptejä, mutta nyt ne löytyvät samalta sivulta ja ovat siten helpompi leikata talteen. Ruokakuvien kokoa on myös pienennetty. Haluamme uudistuksella vastata enstistä paremmin tilaajiemme toiveisiin ruokaisvujen selkeyttämisestä.
Ruokasivuilta löydät reseptien lisäksi asiaa ruokailmiöistä, mutta jatkossa myös ajankohtaisia ruoka-aiheisia uutisia ja juttuja. Toimittajiemme keittiö- ja ruoka-aiheisia kokemuksia jaamme yhä Hellan kulmalla -kolumnissa. Söin täällä -palstalta voit lukea tuttuun tapaan ravintola-arvioita.
Keittokirjoja julkaistaan vuosittain suuret määrät, ja lukijamme ovat pyytäneet, että myös niitä käsiteltäisiin lehdessämme. Tuommekin ravintola-arvioiden rinnalle tänä vuonna keittokirja-arviot, joita käsittelemme Testasin tätä -palstalla. Keittokirjoja testataan valmistamalla jokin niistä löytyvä resepti.
Itse ruokasivut Maaseudun Tulevaisuudessa ilmestyvät edelleen tuttuun tapaan perjantaisin. Haluamme tarjota uudistuneilla sivuilla helposti lähestyttäviä reseptejä, joissa kotimaisuus, trendit ja helppous korostuvat. Mikäli toivoisit joitain tiettyjä reseptejä, voit olla meihin yhteydessä osoitteessa mt.fi/palaute.
Muista kattava reseptipankkimme
Lisää maukkaita reseptejä löydät nettisivuiltamme. Kattavaan reseptipankkiimme pääset osoitteessa mt.fi/reseptipankki.
Lisäksi voit käyttää reseptihakuamme osoitteessa mt.fi/reseptit. Syötä hakukenttään ruokalajeja tai raaka-aineita, joita haluat ruokasi sisältävän.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



