Sipuliset tomaattipavut
Pääsiäisaterian lisukkeeksi sopivat valkosipuliset pavut ja vuohenjuustokastike. Kuva: Jaana KankaanpääSipuliset tomaattipavut
6 annosta
Ainekset
- 500 g vihreitä papuja
- 1–2 punasipulia
- 3–4 valkosipulinkynttä
- 1–2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 tl sitruunapippuria
- ¼ tl suolaa
- 500 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
- 3 rkl balsamicoa
Valmistusohje
Jos käytät tuoreita papuja, poista niistä kannat. Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Valuta.
Kuori sipulit ja viipaloi ne. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota siinä sipuleja. Lisää pavut, hunaja, mausteet ja kirsikkatomaatit. Anna hautua viitisen minuuttia käännellen.
Mausta lisäke lopuksi balsamicolla. Tarjoa kyljysten kera.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
