Simppeli salviapasta on yksinkertaisesti herkullista
Helppo salviapasta valmistuu nopeasti.Salviapasta on helppo ruoka. Voissa kuullotetaan salviaa ja lisätään hiukan sitruunankuorta, jolloin ruokaan tulee vähän pähkinäinen maku. Salvia sekoitetaan pastan joukkoon ja nautitaan. Tähän jää vähän koukkuun!
Salviapasta
Neljä annosta
- Ainekset
- 300 g pastaa
- 70 g voita
- runsaasti salviaa
- (2 valkosipulinkynttä)
- puolikkaan sitruunan kuori
- suolaa, mustapippuria
- parmesaanilastuja
Valmistusohje
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan (al denteksi eli niin, että siinä on vielä purutuntumaa).
Sulata voi paistinpannulla. Hienonna salvia voin joukkoon ja anna voin ruskistua hiukan. Voit myös lisätä kaksi kynttä valkosipulia pilkottuna.
Raasta sitruunankuori ja lisää kuoriraaste loppuvaiheessa pannulle. Valuta kypsä pasta ja sekoita se salviakastikkeeseen.
Mausta mustapippurilla ja tarjoa parmesaanin kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

