Meijerille tilat vanhastasairaalakeittiöstä
KANGASALA (MT)
Yksi Pikonlinnaan ensimmäisten joukossa tiensä löytäneistä yrittäjistä on kyytönmaitojuustoista tunnetuksi tullut lähiruuan puolustaja, maitopoika Heikki Ahopelto.
Sijainti on osoittautunut monella tavalla hyväksi Ahopellon vetämän Armas-perheen toiminnalle.
”Juustolan sijainti on täällä loistavasti tuotannon ja kuluttajien välissä. Vierastan ajatusta, että toimisimme jossain peltihallissa keskellä jotain teollisuusaluetta. Täällä olemme luonnonkauniissa ympäristössä ja vielä hyvällä sijainnilla.”
Pikonlinnasta löytyi meijerille käytännölliset ja riittävät tilat, joita ei tarvinnut juuri edes muokata. Tarvittaessa käyttöön löytyy myös lisätilaa, jos toimintaa halutaan laajentaa.
”Tämä paikka mahdollistaa jopa oman myymälän toiminnan. Lisäksi voimme laajentaa toimintaamme, jos haluamme esimerkiksi ottaa mukaan jonkin uuden tuoteryhmän.”
”On ylellistä, että laajenemismahdollisuuksia on saman katon alla. Ei tarvitse siirtyä pihan poikki tai pahimmillaan ajaa autolla paikasta toiseen.”
Sijainti on Ahopellon oman työssäkäynnin kannalta ehkä liiankin kätevä. ”Asun tuossa kolmen kilometrin päässä ja kesällä minun on kai pakko alkaa käydä täällä polkupyörällä.”
Ahopelto on innoissaan uusista tiloista.
”Kun antaa kokille, kuten minulle, tilat ja pakkauskoneita, niin johan siinä alkaa syntyä! On niin kiva tehdä kaikennäköistä ja kokeilla uutta.”
STINA HAASO
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
