Monikansallinen elintarvikejätti Nestlé haluaa suosia paikallisia raaka-aineita
Suomen Nestlén mukaan Turengin tehtaan maitohankinta jatkuu ennallaan.
Viljelijäomisteiset osuuskunnat ovat vahvoja kilpailijoita, sanoo Suomen Nestlén tuore toimitusjohtaja Jonas Holfve.Monikansallisen elintarvikejätin Nestlén Suomen johtajan Jonas Holfven mukaan yhtiö haluaa suosia tuotannossaan paikallisia raaka-aineita.
"Se on hyväksi ympäristölle ja paikallisten yhteisöjen hyvinvoinnille."
Nestlé valmistaa Suomessa lastenruokia tehtaallaan Turussa ja Puljonki-kastikkeita ammattikeittiöille Juuassa.
Tuontitavaraa Euroopasta ovat Nestlén karkit, murot, Maggi-tuotteet ja eläinten ruoka.
Suomen Nestlén jäätelö- ja pakasteliiketoiminta siirtyi kaksi kuukautta sitten Froneri Finland -yhtiöön, joka on Nestlén ja brittiläisen jäätelöyritys R&R:n yhteisyritys.
Toimitusjohtaja Johanna Sewón-Kievarin mukaan suurta muutosta ei ole tulossa. Maito ja kerma hankitaan Riihimäen seudulta.
"Turengin tehdas on ollut mallioppilas. Olemme tehneet tehtaaseen miljoonaluokan investoinnit vuosittain Nestlén aikana."
Sivu 4.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
