Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Nautatilojen taloutta horjuttava bakteeri kuriin – ETT uudistaa M. Bovis -ohjelmaansa
Tilaajalle
|
Puun hinta viikolla 51: Alavire vaihtui hienoiseksi nousuksi
Juha-Matti Katajajuuri
Ruoka
|
Kotitalouksien ruokahävikki vastaa 139 000 henkilöauton kasvihuonekaasupäästöjä ‒ suurimmat ilmastovalinnat tehdään silti ruokalautasen sisältöä suunniteltaessa
Tutkija kommentoi keskustelua herättänyttä Ilmasto ja ravitsemus -selvitystä – "Monipuolinen kasvipohjainen ruoka on ravitsevaa ja ympäristöystävällisintä"
Kotitalouksissa syntyy vuodessa ruokahävikkiä yli sata miljoonaa kiloa – selvitä oman taloutesi hävikin määrä Luken laskurilla
"Kuluttajat on ihan pulassa", kommentoi Luken tutkija Oatlyn hyökkäystä maitoa vastaan
Syötkö sinäkin jouluna riisipuuroa, vaikka ohra tai kaura olisi vastuuvalinta?
Sushista on tulossa uusi texmex – unohtuuko ilmasto riisiä puikotessa?
Tiesitkö tätä: Tomaattikilon vesijalanjälki on 91 kertaa suurempi Espanjassa kuin Suomessa – tuore tutkimus alleviivaa kotimaisen tuotannon kestävyyttä
Tutkittua tietoa ruuan ympäristövaikutuksista
Ruokahävikin kustannukset kunnille yli 50 miljoonaa – Hämeenlinnan Kaurialan keskuskeittiöllä hävikkiä ei synny
Kasvisruokapäivä lisäsi ruokahävikkiä Hämeenlinnan kouluissa – Koululaisilta yäk-reaktioita pavuista
Kolumni
Katja Lamminen
Nämä ovat eri ruokien ilmastovaikutukset: Perunaa parempaa ilmastoruokaa ei ole
Onko juustolla todella yhtä suuri ilmastovaikutus kuin lihalla? "Riippuu lihasta ja juustosta"
Kolumni
MT toimitus
Ravinneviisaus arjessa – arvostammeko ruokaa?
EU ohjaamaan ruokahävikin seurantaa ja vähentämistä