Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Näin säästät rahaa kinkun paistamisessa
Tilaajalle
|
Traktoriin asennettava tienhoitopuomi antaa ulottuvuutta pusikoiden niittoon – laitteella lupiinien murskaus ei tuota ongelmia
Peuranliha
Reseptit
|
Valmista Mannerheimin suosikkiruokaa uudella tapaa
Reseptit
|
Metsästäjän lehtipihvi syntyy hirvestä tai peurasta: Kruunaa annos klassisella maustevoilla
Reseptit
|
Valmista herkulliset riistafileet grillissä ‒ Marinadi saa potkua katajanmarjoista
Reseptit
|
Peurapiirakka on tuhtia ja aavistuksen tulista
Reseptit
|
Peuranviulusta riittää syötävää isollekin porukalle
Reseptit
|
Jäikö aterialta kypsää peuranlihaa? Kokeile tehdä siitä Mannerheimin suosikkiruokaa vorschmackia
Reseptit
|
Peuranlihaa ja lisukkeita salaatinlehdessä – yllätä syöjät korealaisella bo ssämillä
Kysely: Lähes kaikki kuluttajat haluaisivat korvata osan syömästään naudan-, sian- tai siipikarjanlihasta riistalla – riistaa on vain vaikea löytää ja se koetaan kalliiksi
Eteläpohjalainen yritys osti tuhansia kiloja ulkomaista riistalihaa ja myi kotimaisena hirvenä, porona tai peurana – sama temppu tehtiin lampaanlihalla
Reseptit
|
Piparjuuripeura
Loimaan Lehti: Antti Peltomäki sai idean peuraruokailusta – nyt koululaiset ovat syöneet peuraa jo kuukauden ajan
Peura- tai hirvikeitto
Reseptit
|
Vävypojan riistapata