Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Vaasan
Hyvinvointi
|
Tiedätkö, montako viipaletta ruisleipää tulisi syödä päivässä? Vain harva pääsee täysjyvätavoitteeseen
Elintarviketeollisuus
|
Vaasanin ja Fazerin leipomot ulkomailla jatkavat toimintaa lakosta huolimatta – suosikkituotteisiinkaan lakko ei vaikuta
Tilaajalle
Elintarviketeollisuus
|
Leivät nostettiin tikun nokkaan – näin leipomot kommentoivat suolasyytöstä: ”Jos ei maistu hyvältä, jää se syömättä”
Tilaajalle
Maatalousyrittäjät
|
Tuottajalle kiitos -stipendi viidelle hakijalle – mukana muun muassa pellavan käyttö kasvimaan katemateriaalina
Ruoka
|
Lisää elinvuosia täysjyvällä? Moni suomalainen arvioi terveysvaikutukset alakanttiin
Ruoka
|
Kolmannes vähemmän leipähävikkiä – Vaasan muutti merkittävästi leipätoimituksiaan
Ruoka
|
Huolestuttava trendi korostuu ruokakaupoissa: Kallistunut ruoka saa tarttumaan epäterveellisempiin tuotteisiin
Maatalous
|
Tuottajalle kiitos -stipendit taas haussa – nämä viljelijöiden ideat saivat rahoitusta viime vuonna
Ruoka
|
Ruokien hinnannousu näkyy suomalaisten ostoskoreissa – epäterveelliset valinnat lisääntyvät
Viljelijän arki
|
Tuottajalle kiitos – stipendit jaettiin – ”Kaikkien seitsemän stipendinsaajan kehityskohteet ovat konkreettisia ja ajan hengessä olevia aiheita”
Elintarviketeollisuus
|
Kauraleivän suosio on kasvussa ‒ Vaasan investoi uuteen kauraleipälinjastoon Vantaalla
Elintarviketeollisuus
|
Suuret leipomot varautuvat Venäjän kaasuhanojen sulkeutumiseen ‒ ”Jos ei mitään isompaa tapahdu, niin meidän kaasu riittää”
Tiedätkö, mikä oleellinen ero on myymälässä olevalla Leipomolla ja Leipämöllä?
Juurileivän suosio kasvaa – Lantmännen Unibaken uudelta leipälinjalta Joutsenosta alkaa tulla juureen leivottuja paistopisteleipiä
Kolumni
Stina Haaso
Vielä pitää pöllyttää miesvallan linnakkeita
Kaurabuumi näkyy leipomossa ja kauran kulutuksessa – Vaasanin kaurapalaleipien myynti kasvoi vuodessa 38 prosenttia
Joka viides kuluttaja heittää leipää roskiin viikoittain, mutta hävikki on kääntynyt laskuun
Hito hapan ruisleipä teki Anna Häkämiehestä Vuoden Kotileipurin
Kuka on Suomen paras kotileipuri? Se selviää lauantain finaalissa
Vuoden Kotileipuri -kilpailu keskittyy ruisleipään
Vaasan sitoutuu suomalaiseen rukiiseen – ruispalojen myyntiin tuli tänä vuonna melkoinen kasvu
Vaasan-leipomoyhtiön yt:t ohi – yli 200 saa lähteä
HS: Tuoretta leipää alkaa saada sunnuntaisin
Suomen suosituin ruisleipä leivotaan pääosin ulkomaisesta rukiista
Vaasan Oy aloittaa yt-neuvottelut Suomessa
Lantmännen ostaa Vaasan-leipomoyhtiön
Valmispullasta syntyy omintakeinen tuunaamalla