Pihvikoulu pyöriiMeri-Lapin messuilla
Pihvin paiston nikseihin perehdytään viikonvaihteessa Meri-Lapin ruokamessuilla Keminmaassa.
Pihvikoulussa tirisee Pohjasenahon tilan Limousine- pihvilihaa, messusihteeri Irene Rytkönen kertoo. Näytöksiä on kumpanakin messupäivänä.
Messuvieraat voivat seurata myös villiyrttien käyttöä ruuan valmistuksessa sekä kaarnikkaleivosten leipomista. Kaarnikka on toiselta nimeltään pohjanvariksenmarja.
Ruokaa ja keittiötarvikkeita esittelee viitisenkymmentä näytteilleasettajaa.
Messujen järjestäjänä toimii Lähiruoka Lappi ry. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lappilaisen lähiruoan ja luonnontuotteiden menekkiä.
Messut järjestetään kahdeksatta kertaa.
TARJA HALLA
www.ruokamessut.net
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
