Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Villiruoka
Reseptit
|
Sienidippi: Valmista herkullista dippiä kahdella eri tavalla – täydellistä sipsien kanssa
Reseptit
|
Täydellisen mehevää peuranpaistia: Näin onnistut
Reseptit
|
Helpot riistapihvit hirven jauhelihasta: Ota resepti talteen
Reseptit
|
Herkullista käristystä hirvestä tai peurasta – salaisuus piilee liemessä
Reseptit
|
Näin valmistat hirvenpaistista suussa sulavaa: Uusi luottoresepti
Reseptit
|
Pyöräytä yllätysvieraille helpot ja näyttävät mustikkaleivokset
Reseptit
|
Bakewellin torttu on perinteinen englantilainen leivonnainen – suomalaisessa versiossa käytetään metsävadelmia
Reseptit
|
Kuusenkerkkäsiirappi kruunaa kuohkeat letut
Reseptit
|
Valmista juhlava grilliateria hirven ulkofileestä
Reseptit
|
Hyödynnä kotipihan nokkoset: Näin valmistat niistä herkullista kastiketta intialaiseen tapaan
Reseptit
|
Sullo bao-sämpylän väliin nyhtöhirveä ja kaalisalaattia – nyhtöhirvi valmistuu helposti kotiuunissa
Reseptit
|
Kukkaiskeksit täytetään lemon curdilla ja koristellaan luonnonkukilla
Reseptit
|
Mansikoilla ja kukilla koristeltu kääretorttukakku on juhlapöydän katseenvangitsija
Reseptit
|
Tätä kannattaa hauesta valmistaa: Pehmeä mousse toimii erinomaisesti perunoiden kanssa tai leivällä
Reseptit
|
Vadelmatorttu valmistuu helposti pakastemarjoista ja vie kesäisiin makumuistoihin
Reseptit
|
Jos säilöit sienisatoa, saat syksyn sienistä ihanasti lisämakua kaalipiirakan täytteeseen
Reseptit
|
Mustikka ja sitruuna liittoutuvat tässä mureassa kuivakakussa
Reseptit
|
Kiusaus on mitä mainiointa arkiruokaa – tässä kiusauksessa maistuvat sienet ja savutofu
Reseptit
|
Täydellinen viikonloppuruoka: Ranskalainen fasaanipata painekattilassa
Reseptit
|
Jauhelihakeitto saa makua riistalihasta ja juureksista
Reseptit
|
Punajuuri-kaalikeitto on parasta talvipäivän ruokaa
Reseptit
|
Pestosilakkapihvit maistuvat välipäivien aterialla
Reseptit
|
Smetanasilakat maistuvat joulupöydässä ja yöpalana ruisleivän päällä
Reseptit
|
Jäiset karpalot ja kuuma kinuskikastike on yhdistelmä, joka toimii aina
Reseptit
|
Burgundinpadan kotimainen versio tehdään hirvenlihasta ja metsäsienistä – hirviburgundi vain paranee lämmitettäessä
Reseptit
|
Hirvikääryleet kätkevät sisäänsä herkullisen yllätyksen
Reseptit
|
Tästä ei sunnuntaiateria enää juuri paremmaksi voi mennä: Hauduttele hirvestä erityisen mureaa
Reseptit
|
Metsästäjän lehtipihvi syntyy hirvestä tai peurasta: Kruunaa annos klassisella maustevoilla
Reseptit
|
Valmista Mannerheimin suosikkiruokaa uudella tapaa
Reseptit
|
Karpalo ja omena muhivat uunissa meheviksi makean kauramurun alla – omena-karpalopaistos maistuu parhaiten jäätelön kanssa
Reseptit
|
Täytetyt paprikat ovat arjen klassikkoruokaa – täytä ne vaihteeksi metsäsienillä, kauralla ja kikherneillä
Reseptit
|
Samettinen sienikastike suppilovahveroista – ota talteen helppo ja maukas resepti
Reseptit
|
Rouskut eivät ole vain suolasieniä – lisää ryöpättyjä rouskuja kirkasliemiseen linssikeittoon
Reseptit
|
Suolaisten puustien sisään kääritään nyt metsäsieniä ja juustoa
Reseptit
|
Jo kaksi herkkutattia piisaa kauden ensimmäiseen sieniherkkuun
Reseptit
|
Friteeraamalla tattien jalat jalostuvat salonkikelpoiseksi herkkupalaksi
Reseptit
|
Maukkaan tattirisoton salaisuus on riisin keittotavassa
Reseptit
|
Tattikeitto on alkusyksyn samettinen herkku
Reseptit
|
Paistetut herkkutattien lakit ovat todellista nannaa sienten ystävälle
Reseptit
|
Mustatorvisienikeiton makua voi syventää voimakkaalla sulatejuustolla
Reseptit
|
Kantarellipiirakan pohjataikinaan ja täytteeseen sopii vahva juusto
Reseptit
|
Sorsaa klassikkoreseptillä: Näin teet siitä erityisen maistuvaa
Reseptit
|
Mehevä kantarellipiirakka: Kesäisen kahvipöydän varma hitti
Reseptit
|
Kevyt ja nopea kesäherkku syntyy ahvenfileistä ‒ lisukkeeksi sopii maukas kikhernesalaatti
Reseptit
|
Höyrytä nokkosista maukas lisuke grilliruoalle tai savukalalle
Reseptit
|
Kesäjuhlissa maistuvat klassiset voileipäkakut ‒ käytä täytteissä kauden raaka-aineita
Reseptit
|
Keväinen hummus syntyy litulaukasta ‒ tarjoa se levitteenä tai dippinä vaalean leivän kanssa
Reseptit
|
Herkullista riistaruokaa: Jäniksenparikyljykset valmistuvat nopeasti – voit korvata myös karitsalla
Reseptit
|
Kokeile korvasieniä uudella tapaa: Juliennet ovat maistuva alkuruoka
Reseptit
|
Herkulliset tahnat ovat helppoja valmistaa ‒ mausta ne keväisillä villiyrteillä
Reseptit
|
Purkkikalaresepti, jolla onnistut varmasti – hyödynnä pikkukalat säilykkeeseen
Reseptit
|
Ruutana sopii erinomaisesti pannulla paistettavaksi – herkullinen kala kannattaa ehdottomasti napata talteen
Reseptit
|
Kuore tai norssi, näin loihdit kevään sesonkikalasta aasialaisen pannun, jossa on runsaasti makua
Reseptit
|
Tällä ohjeella teet hauesta erityisen maistuvaa
Reseptit
|
Kevään ensimmäisistä nokkosista syntyy maukas risotto
Reseptit
|
Tuo kotikeittiöösi Välimeren tunnelmaa ‒ pyöräytä rapeat nokkosfalafelit ja tarjoa lisänä vuohenputkilabnehia
Reseptit
|
Herkulliset haukipullat maistuvat nokkosmuusin kera
Reseptit
|
Helpot haukimurekepihvit ovat maukasta arkiruokaa
Reseptit
|
Pitkä uunissa hauduttaminen saa kaalilaatikon makeutumaan herkulliseksi
Reseptit
|
Lindströmin riistamureke on maistuva talviherkku, jossa on yhtä paljon punajuurta ja riistajauhelihaa
Reseptit
|
Sieni-munakasrulla on täyttävää ja erittäin maukasta
Reseptit
|
Ihanat jouluiset kierrepullat saavat väriä ja makua karpalosta
Reseptit
|
Suolaiset joulutortut ovat makoisaa tarjottavaa joulun kahvi- tai glögipöytään ‒ katso kolme eri täytevaihtoa
Reseptit
|
Juhlava hirvicarpaccio saa herkullisen lisukkeen pihlajanmarja-omenahyytelöstä
Reseptit
|
Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään
Reseptit
|
Suolainen pannukakku on täydellinen välipala – mausta sienillä
Reseptit
|
Sieni-hirvimurekerulla yhdistää syksyn maut
Reseptit
|
Kuohkea ja kaunis karpalovispipuuro on raikas syysaterian päätös
Reseptit
|
Itse tehdyt liha- ja kasvispiirakat ovat suurta herkkua ‒ katso reseptistä kaksi eri täytevaihtoehtoa
Reseptit
|
Thaihenkinen hirvikeitto yllättää pehmeällä mausteisuudellaan: paistiliha vuollaan joukkoon
Reseptit
|
Hirvenlihapullat ja rapsakat vihannekset tekevät ramenkeitosta uskomattoman hyvää – voit valmistella keiton niin, että siitä syö useammankin päivän
Reseptit
|
Erityisen maukas hirvikeitto: näin klassinen burgundinpata muuttuu keitoksi
Reseptit
|
Näin valmistat klassiset kaalikääryleet kahdella eri täytteellä
Reseptit
|
Vitamiinipommi tyrnistä syntyy upea kiisseli ‒ mascarponevaahto kruunaa kokonaisuuden
Reseptit
|
Monipuolinen puolukka sopii myös kekseihin
Reseptit
|
Puolukkapiirakka on klassinen syysherkku
Reseptit
|
Ihastuta näillä mureilla nugeteilla – kyyhky vie perinteisen sormiruoan uudelle tasolle
Reseptit
|
Rasvakypsennys sopii todella hyvin sorsankoiville ja -siiville – lopputulos on erityisen maukas
Reseptit
|
Tässä on metsästäjänleipä vol 2 – sorsarilletteen käytetään itse valmistettua confit-lihaa
Reseptit
|
Valmista klassista jenkkiruokaa suomalaisesta kyyhkystä – jalapenopopperit ovat erinomaista sormiruokaa
Reseptit
|
Perinteinen perunavelli: paahdetut kantarellit kruunaavat annoksen
Reseptit
|
Kokeile täyttää suolaiset letut kantarellimuhennoksella – tämä täyte sopii myös leivälle
Reseptit
|
Tästä maukkaammaksi kotijuusto ei tule – herkkutatti vie perinneherkun uudelle tasolle
Reseptit
|
Valmista itse herkullista sienilevitettä – suppilovahvero antaa rutkasti makua
Reseptit
|
Kesän grilliherkku on mehevä hirvipurilainen ‒ Pirteä puolukkamajoneesi kruunaa kokonaisuuden
Reseptit
|
Valmista herkulliset riistafileet grillissä ‒ Marinadi saa potkua katajanmarjoista
Reseptit
|
Alkukesän juhlava malja syntyy metsämarjojen lehdistä ja raparperista
Ruoka
|
Pihan keltaisesta rikkaruohosta saa pienellä vaivalla hunajaista siirappia
Reseptit
|
Kesäinen pasta syntyy litulaukasta ja varsiparsakaalista
Reseptit
|
Vuohenputki-juustopiirakka on alkukesän herkku
Reseptit
|
Peruna-villiyrttimunakas saa makua vuohenputkesta ja litulaukasta
Reseptit
|
Keväiset villiyrtit lautaselle ‒ vuohenputkikeitto maistuu tuoreen leivän ja litulaukkalevitteen kera
Reseptit
|
Nokkosletuista tulee kirkkaanvihreitä, kun teet taikinan tehosekoittimessa
Reseptit
|
Nokkosen nuoret versot sopivat sellaisenaan nuudelikeiton mausteeksi
Reseptit
|
Teeri muhii meheväksi omenaisessa liemessä
Reseptit
|
Hirvipata mukailee borssikeiton makuja
Reseptit
|
Puolukkalassi tuo väriä talven keskelle
Reseptit
|
Naanleipä onnistuu kotiuunissa ‒ lisää taikinaan nokkosjauhetta
Reseptit
|
Made sopii hyvin thaityyliin maustettuun kalacurryyn
Reseptit
|
Sämpylätaikinaan voi heittää joko tuoretta tai pakastettua nokkosta