Näin valmistat herkullista borssikeittoa vain puolessa tunnissa
Borssille tyypilliseen tapaan keittoon voi lisätä sitä lihatuotetta, mitä on saatavilla, esimerkiksi makkaraa, kinkkua tai kypsää kokolihaa.
Punajuuri on mainio, mutta harmillisen vähän käytetty juures. Pakastealtaan borskeittoaines madaltaa kynnystä punajuuren käyttöön. Kuva: Sanne KatainenPunajuuri on herkullinen, mutta harmillisen vähän käytetty juures. Osaltaan käyttöä vähentää kuoriminen sekä pitkä kypsennysaika, jotka usein koetaan hankaliksi. Borskeittoainesta käytettäessä keitto valmistuu noin puolessa tunnissa, joten tuote nopeuttaa ja helpottaa tämän mainion juureksen käyttöä.
Pikaborssi
4 annosta
- Ainekset
- 1 ps (700 g) borskeittoainesta (pakaste, esim. Pirkka)
- 5 dl vettä
- 1 pkt (250 g) bratwurstmakkaraa
- 1 tl voita tai öljyä
- Lisäksi
- ranskankermaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Kumoa borskeittoaines ja vesi kattilaan. Lämmitä kiehuvaksi ja keitä pakkauksen ohjeen mukainen aika.
Paloittele makkarat ja paista niitä muutama minuutti rasvassa pannulla. Lisää makkarat keittoon ja jatka keittämistä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa ja mustapippuria.
Vinkki: Voit käyttää keittoon sitä lihatuotetta mitä on saatavilla, esimerkiksi makkaraa, kinkkua tai kypsää kokolihaa.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
