Juusto-punajuuripihvit
Juusto-punajuuripihvit ovat maistuva ja perinteikäs kasvisvaihtoehto jauhelihapihveille. Punajuuripihveissä on rapsakka kuori ja pehmeä sisus.Juusto-punajuuripihvit
10—12 pihviä
Ainekset
- 300 g kokonaisia etikkapunajuuria
- 1 sipuli
- 1,5 dl juustoraastetta
- ½ dl korppujauhoja
- ½ dl kaurahiutaleita
- 2 kananmunaa
- mustapippuria
Leivitykseen
- ruisjauhoja
- suolaa
Paistamiseen
- rypsiöljyä
Valmistusohje
Raasta punajuuret raastimen karkealla terällä. Raasta myös juusto ja sipuli. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tasaiseksi.
Anna turvota noin 15 minuuttia.
Kuumenna paistinpannulla öljyä. Pyöritä taikinasta palloja ja litistä ne noin sentin paksuisiksi pihveiksi. Kieritä pihvit ruisjauhoissa, joihin on sekoitettu ripaus suolaa, ja paista pihvejä pannulla öljyssä keskilämmöllä noin 5 minuuttia puoleltaan.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

