Kalkkunaa wieniläisittäin
Wieninleikettä voi keventää valmistamalla sen kalkkunasta.Kalkkunaa wieniläisittäin
4 annosta
Ainekset
- 4 (noin 350 g) kalkkunan ohutleikettä
Leivitys
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- ¼ tl mustapippurirouhetta
- 2 kananmunaa
- 2 rkl vettä
- 1 dl korppujauhoja
Paistamiseen
- 2 rkl voita
- 1 rkl rypsiöljyä
Lisäksi
- 4 sitruunaviipaletta
- 4 anjovisfileetä
- 4—8 isoa kaprista
Valmistusohje
Ota lihat puoleksi tunniksi huoneenlämpöön.
Mittaa jauhot lautaselle ja sekoita mukaan mausteet. Riko munat toiselle lautaselle, lisää vesi ja vatkaa munien rakenne rikki. Kaada korppujauhot kolmannelle lautaselle.
Kääntele pihvit ensin jauho-mausteseoksessa, sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa.
Kuumenna paistinpannulla rasva-öljyseos ja anna hieman ruskistua. Paista leikkeitä kohtalaisella lämmöllä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta.
Koristele leikkeet sitruunaviipaleilla, anjovisfileillä sekä kapriksilla. Tarjoa lisänä perunamuusia ja vihreää salaattia.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

