Hunajajuurekset
Vaihtelunhaluiset tarjoavat tänä jouluna juureskuutioita hunajalla maustettuna. Hunajainen lanttu, palsternakka ja porkkana ovat maukas lisuke joulukinkulle.Hunajajuurekset
10 annosta
Ainekset
- 3 rkl voita
- 1 (noin 500 g) lanttu
- 4 (noin 500 g) porkkanaa
- 1 (noin 200 g) palsternakka
- 2 sipulia
- 1 dl omenatäysmehua
- 3 rkl hunajaa
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
Leikkaa lanttu, porkkanat ja sipulit kuutioiksi. Kuullota kasviksia voissa noin viisi minuuttia, älä ruskista. Lisää omenatäysmehu. Anna hautua kannen alla, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta hunajalla ja suolalla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

