Kalatalo teki villikalasta valmisruokaa
Jos pilkille meno ei houkuta, villikalasta tehtyä ruokaa voi nyt ostaa kaupan einestiskistä.Helsingin Kalatalo Oy on tuonut markkinoille kaksi mikroateriaa, joihin on perunamuusin lisäksi käytetty suomalaista villikalaa sekä pyöryköinä että pihveinä.
Kalatalo-valmisruuat valmistetaan Keravalla. Aterioihin käytetyt kalat ovat pääosin hoitokalastuksessa pyydettyjä suomalaisia särkikaloja, pääosin särkeä ja lahnaa, ja lisäksi tuotteissa on juureksia ja Arlan suomalaista kermaa, voita ja maitoa.
Toimitusjohtaja Janne Rantasen mukaan tuotteet ovat ensimmäisiä villikalasta tehtyjä valmisruokia.
"Syömällä kotimaisia särkikaloja kuluttaja tekee samalla ruokavaliostaan monipuolisemman ja pienentää vesistöjemme ravinnekuormitusta", Rantanen kannustaa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

