Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Särkikala
Yliö
Jari Setälä
Kalastus
|
Yliö: Särkikalaa halutaan kaupan hyllyille ja ihmisten lautasille, mutta kauppa ei käy – mikä neuvoksi?
Kolumni
Kimmo Lundén
Ruoka
|
Kokeilin graavata säyneä: Lopputulos yllätti
Lukijalta
Marko Reini
Politiikka
|
Lukijalta: Kotimaisen pyydetyn kalan käyttö on ympäristöteko – tuet suosivat kuitenkin lihateollisuutta
Kolumni
Jarmo Hankivaara
Ruoka
|
Vieraat ahmivat kalapihvejä vesi kielellä, kunnes kerroin, mitä niissä on
Kalastus
|
Tämän vuoksi lahnan pyyntisesonki on nyt kuumimillaan – tärkeä saaliskala on palauttamassa asemaansa suurena herkkuna
Kuka ostaa enää tonnikalaa?
Reseptit
|
Bouillabaisse
Ministeriö haluaa kauppojen hyllyille uusia, maistuvia kalatuotteita – vajaasti hyödynnettyjen kotimaisten kalojen elintarvikekäyttöä vauhditetaan miljoonalla
Kun happikato tappoi Kirkkojärven särkikalat, alkoi yllättävä tapahtumaketju – tutkijoilla on tehokas keino uhanalaisten vesilintujen auttamiseksi
Särkikalan heikko saanti, alihankkijan konkurssi ja pakkausongelmat veivät lahnajauhelihan kaupoista – sinnikäs yrittäjä selätti ongelmat ja tuote tekee paluun
Suomalaiset syövät harmillisen vähän lähikalaa – sisävesien särkisaalis voitaisiin viisinkertaistaa
Nuoren yrittäjän lahnajauheliha korvaa punaista lihaa kalaan tottumattomien perheiden pöydissä – "Kalasta voi tehdä myös mättösafkaa"
Kolumni
Riitta Mustonen
Kalapuikot luonnonkalasta
Kalatalo teki villikalasta valmisruokaa
Lämpötilan nousu levittää ahvenia ja särkiä kohti pohjoista
Särkikalojen tehopyynti avuksi torjumaan rehevöitymistä
Ketuissa uusia maksamatoja – voi tarttua ihmiseen