Mustikkapannari
Kesäpannukakku tekee suun mustikan siniseksi. Mustikkapannari maistuu sekä lapsille että aikuisille.Mustikkapannari
6 annosta
Ainekset
- 3 munaa
- 6 dl täysmaitoa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1/2 dl juoksevaa voi-kasviöljyseosta
- 5 dl mustikoita
- 1/2 dl sokeria
Uunipannulle
- 50 g voita
Pinnalle
- juoksevaa hunajaa
- mustikoita
Valmistusohje
Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito, jauhot, sokeri ja suola. Anna turvota noin puoli tuntia. Lisää taikinaan mustikat ja sokeri. Sulata voi uunipannulla ja anna ruskistua hiukan. Kaada taikina pannulle ja paista uunin alaosassa noin 40 minuuttia. Koristele tuoreilla mustikoilla. Valuta pinnalle juoksevaa hunajaa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

