Snellman alkaa paistaa lihapullia Pietarsaaressa – ”Tällainen tuote puuttuu kaupoista”
”Lihapullat ovat olleet haaveissamme pitkään”, paljastaa Tommi Fors Snellmanilta.Snellmanilla on vuosia mietitty lihapullien tekoa, mutta siihen ei ole ollut tarvittavia tiloja ja laitteita, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Tommi Fors.
”Nyt meillä oli tarve ja mahdollisuus investoida. Pietarsaaren tehtaasta laajennettiin ja hankittiin tarvittavat laitteet. Ensimmäinen vaihe on nyt valmis, ja lihapullien ja jauhelihapihvien teko käynnistettiin tällä viikolla.”
Forsin mukaan markkinoilta ovat puuttuneet valmiit lihapullat, joissa on paljon lihaa eikä lainkaan lisäaineita. Uusissa Kunnon-merkkisissä lihapullissa on 95 prosenttia lihaa, joka on kotimaista sianlihaa. Lisää makua tuo naudanluista keitetty lihaliemi.
Snellmanilla on tarkoitus siirtää uuteen tehtaaseen myöhemmin valmisaterioiden teko Kokkikartanon Pietarsaaren yksiköstä.
Lue myös:
Yle: Snellman investoi 11 miljoonaa euroa valmisruokatehtaaseen Pietarsaaressa
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

