Parsaa voileipägrillissä
Esikeitetyt parsat saavat voileipägrillissä pintaansa kauniin raidoituksen.Parsaa voileipägrillissä
4 annosta
Ainekset
- 1 nippu (noin 450 g) tuoretta parsaa
- vettä, suolaa, hiukan sokeria
- 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
Valmistusohje
Poista parsoista puumaiset kannat ja kuori tyviosat. Kiehauta vesi, suola ja sokeri. Käytä vettä sen verran, että parsat juuri ja juuri peittyvät. Esikypsennä parsoja koosta riippuen noin 3 minuuttia. Valuta.
Aseta viisi parsaa vieri viereen leikkuulaudalle. Pujottele muutama puinen grillivarras parsojen läpi. Voit grillata parsat myös halsterissa. Grillaa parsoja grillissä tai parilassa pari minuuttia. Käännä ja grillaa toista puolta vielä minuutti.
Tarjoa hollandaisekastikkeen tai korvasienimuhennoksen kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

