Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Maankäyttösektorin päästöt kasvoivat jälleen – metsämaa oli enää täpärästi hiilinielu vuonna 2024
Tilaajalle
|
Kun kaataa kuusen sähkölinjalle, siitä tulee kallis kuusi
Tiede kumoaa ruuanlaittouskomukset: Laita pihvi kylmänä pannulle ja täräytä kypsä kakku kuohkeaksi
Tutkija Anu Hopia kertoo, miten tieteen avulla voi valmistaa maittavampaa ruokaa.
Tilaajalle
Jaa
Ruoka
11.11.2017
16:45
Laura Kuivalahti
Artikkelin aiheet
Anu Hopia
molekyyligastronomia
pihvi
ruuanlaitto
Jaa
Osaston luetuimmat
1
Reseptit
|
Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
2
Ravintolat
|
Söin täällä: Kahden kattauksen brunssi vei tajun Itämerellä
3
Paraisten piparkakut
4
Ruoka
|
Näitä reseptejä MT:n lukijat himoitsivat kuluneena vuonna – katso 10 suosituinta
5
Ruoka
|
Kaikki joulun luottoreseptit: Imelletty perunalaatikko, kalat, rosolli, kinkku... Näillä onnistut!
6
Ruoka
|
Näin paljon säästät rahaa valmistamalla jouluruoat itse
7
Ruoka
|
Perunalaatikko ei ole onnistunut koskaan näin hyvin – imeltyi täydellisesti laitteella, jolla myös lihasta saa erinomaista
MAINOS: Suomen parhaat
Mainos: Osmo Color
Koti
|
Öljyvaha kirkastaa ja komistaa lattian