Näin rikastat halvalla puolukkarahkasta paahdetun seesamin makuisen makean herkun
Murustele puolukkarahkan joukkoon seesamitahnasta valmistettua makeaa halvaa ja nosta siten arkinen jälkkäri uusiin sfääreihin.- Puolukkarahka
- 6 annosta
- Ainekset
- 1 prk (2 dl) vispikermaa
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 3 dl puolukoita
- ½ dl sokeria
- ½ rs (75 g) vaniljahalvaa
Valmistusohje
Vatkaa kerma tukevaksi vaahdoksi.
Sekoita rahkan joukkoon kevyesti murskatut puolukat ja sokeri.
Rouhi halva ja kääntele se rahkaseokseen kermavaahdon kanssa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria.
Anna makujen vetäytyä viileässä pari tuntia. Koristele puolukoilla ja halvarouheella.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

