Helppoa ja erittäin maukasta: Kokeile munanpuolikkaita uudella tapaa
Täytetyistä munapuolikkaista saa näyttävän tarjottavan isollekin joukolle. Kannattaa valita keitettäväksi isoja munia.Kypsä keltuaismassa maustetaan anjovisliemellä. Joukkoon vatkataan kermaa sen verran, että saadaan pursotettavaksi sopivan kiinteä massa. Pursottaen saadaan kaunis ruusuke.
Toki täytteen voi jakaa myös teelusikoiden avulla valkuaiskuoreen. Koristeeksi tulevat anjovisfileet on hyvä leikata suikaleiksi, jotta ne saa kauniisti kierrettyä keltuaistahnan päälle.
Täytetyt munanpuolikkaat
10 annosta
- Ainekset
- 10 isoa munaa
- ½ dl kuohukermaa
- 1 rkl anjovislientä
- Koristeeksi
- pieniä kapriksia
- anjovisfileitä
Valmistusohje
Keitä munia 10 minuuttia. Kuori ja halkaise kypsät munat.
Irrota keltuaiset ja hienonna haarukalla. Vatkaa kerma ja anjovisliemi keltuaismassaan.
Laita tasainen seos pursotinpussiin. Pursota munanpuolikkaisiin ruusukkeet.
Koristele kapriksilla sekä anjovisfileistä leikatuilla suikaleilla.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

