Parmesaanipaneroidut broilerileikkeet
Broileri puetaan maukkaaseen parmesaanihuntuun.Parmesaanipaneroidut broilerileikkeet
4 annosta
Ainekset
- noin 600 g broilerin ohutleikkeitä (maustamaton)
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 1 kananmuna
- 1 ½ dl parmesaaniraastetta
- 1 dl korppujauhoja
Paistamiseen
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 rkl voita
Valmistusohje
Kuivaa broilerit talouspaperilla. Ripottele pintaan kevyesti suolaa ja pippuria. Jos leikkeet ovat valmiiksi suolattuja, käytä vain pippuria.
Mittaa vehnäjauhot yhdelle lautaselle. Riko muna toiselle lautaselle, lisää ruokalusikallinen vettä ja vatkaa munan rakenne rikki. Sekoita kolmannella lautasella parmesaaniraaste ja korppujauhot.
Pyöräytä broilerit ensin jauhoissa, sitten munaseoksessa ja vielä juusto-korppujauhoseoksessa.
Paista leikkeet kypsiksi ja kauniin ruskeiksi molemmin puolin voi-öljyseoksessa miedolla lämmöllä. Tarjoa lisänä basilikaöljyä ja kasvishöystöä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

